tag:blogger.com,1999:blog-5398754775561688411.post6969188119992681732..comments2023-10-28T01:22:04.550-07:00Comments on Moje małe kulinaria: schab pieczony w sosie pieczarkowymAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/04796734255041260308noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-5398754775561688411.post-71803553175163539162017-03-26T02:40:07.667-07:002017-03-26T02:40:07.667-07:00Ponieważ użyła Pani nienaturalnego jogurtu.Ponieważ użyła Pani nienaturalnego jogurtu.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09608829797001655082noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5398754775561688411.post-56287162566183338502016-03-05T05:37:58.719-08:002016-03-05T05:37:58.719-08:00Witam czy mogłaby mi pani powiedzieć dlaczego sos ...Witam czy mogłaby mi pani powiedzieć dlaczego sos podczas pieczenia w piekarniku się zwarzył? Magdahttps://www.blogger.com/profile/12266027929008904005noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5398754775561688411.post-35413851481399993082015-12-13T07:43:03.824-08:002015-12-13T07:43:03.824-08:00sprawdziłam - nie przepadam za schabowym ale to je...sprawdziłam - nie przepadam za schabowym ale to jest naprawdę dobre i właściwie samo się robi SUPER więcej takich przepisówAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/17865925180768635019noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5398754775561688411.post-63789654234402825362015-01-23T05:14:17.085-08:002015-01-23T05:14:17.085-08:00pod przykryciem ;)pod przykryciem ;)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04796734255041260308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5398754775561688411.post-24822198252567855032015-01-23T00:39:29.028-08:002015-01-23T00:39:29.028-08:00Czy pieczenie ma odbywać się pod przykryciem, czy ...Czy pieczenie ma odbywać się pod przykryciem, czy naczynie ma być cały czas otwarte?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5398754775561688411.post-31146956799648717732015-01-19T05:29:00.721-08:002015-01-19T05:29:00.721-08:00Świetny przepis. Łatwy w przygotowaniu i nie wymag...Świetny przepis. Łatwy w przygotowaniu i nie wymagający dużej wiedzy kulinarnej. Na zdjęciach wygląda smakowicie :)Wieprzopediahttp://www.wieprzopedia.plnoreply@blogger.com